Wat zeggen cliënten?

SEAN:

Je luistert altijd en past de oefeningen daar op aan. Je geeft duidelijk aan wat er op het programma staat zo dat ik de juiste verwachtingen heb. 

LOES:

Je neemt geen genoegen met een halve oplossing. Je gaat net iets langer door waardoor er meer kan gebeuren.

KLAARTJE:

Fijn dat je niets oplegt, dat het helemaal uit mij kan komen.

METHA:

Ik heb de sessies met Dominique als heel prettig ervaren. Dominique creëert een veilige omgeving waardoor er vertrouwen is om hele persoonlijke dingen te delen en te kunnen laten helen. De oefeningen en visualisaties hebben mij intern doen kunnen focussen, waardoor ik inzicht kreeg in de oorzaken van de pijn en deze grotendeels heb kunnen oplossen. Ik heb Dominique ervaren als een warme, persoonlijke en kundige therapeut en kan je haar van harte aanbevelen.

MATS:

Jij bent in staat om als therapeut in korte termijn een vertrouwensband op te bouwen en de sessies te leiden naar inzichten die me niet alleen verbaasden maar nu dagelijks helpen. Je voorbereiding en accurate opvolging maakten het voor mij plezierig en makkelijker. Als therapeut zal ik je zeker aanraden bij mensen met vergelijkbare klachten

LARA:

Ik vind je een prettige therapeut. Je luistert goed en geeft voldoende oefeningen en inzichten om mee aan de slag te gaan. Je inspireert ook om zelf de inzichten te ontdekken. Je geeft de ruimte om die dingen te doen die bij je passen​.